Humor: Zöldborsós zúzapörkölt

Szeretettel köszöntelek a H U M O R R A -D E R Ü közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 353 fő
  • Képek - 619 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 270 db
  • Fórumtémák - 6 db
  • Linkek - 39 db

Üdvözlettel,

H U M O R R A -D E R Ü vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a H U M O R R A -D E R Ü közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 353 fő
  • Képek - 619 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 270 db
  • Fórumtémák - 6 db
  • Linkek - 39 db

Üdvözlettel,

H U M O R R A -D E R Ü vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a H U M O R R A -D E R Ü közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 353 fő
  • Képek - 619 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 270 db
  • Fórumtémák - 6 db
  • Linkek - 39 db

Üdvözlettel,

H U M O R R A -D E R Ü vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a H U M O R R A -D E R Ü közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 353 fő
  • Képek - 619 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 270 db
  • Fórumtémák - 6 db
  • Linkek - 39 db

Üdvözlettel,

H U M O R R A -D E R Ü vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók

80 dkg csirke-, pulyka-
vagy libazúza
2 közepes vöröshagyma
4 evőkanál olaj
1 csapott evőkanál édes-nemes
pirospaprika, 1 kiskanál só
2-2 paprika és paradicsom
1 mokkáskanál csípős paprikakrém
30 dkg frissen kifejtett zöldborsó

A zúza tisztításával kezdjük: ehhez egyenként félbevágjuk, belsejét kikaparjuk, a benne lévő szívós hártyát lehúzzuk. Megmossuk, és 2 centis darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és az olajon kevergetve üvegesre sütjük. A zúzát beledobjuk, néhány percig tovább pirítjuk, majd a tűzről lehúzva a pirospaprikával meghintjük. Egy kevés (1,5 deci) vizet aláöntünk, megsózzuk, az apróra vágott paradicsomot és paprikát beleszórjuk, a paprikakrémmel tüzesítjük, és lefödve kis lángon párolni kezdjük. A zúza fajtájától függően minimum 1,5 óra alatt puhul meg. Előfordulhat, hogy leve időközben túlságosan besűrűsödik, ilyenkor mindig öntsünk alá egy kevés vizet, nehogy leégjen. Amikor már szinte teljesen puha, a zöldborsót hozzáadjuk, és így, együtt főzzük készre. Galuska esetleg sós burgonya illik hozzá köretnek.

Címkék: kaja

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu